מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

בראוניז ללא סוכר

בראוניז ללא סוכרFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ספטמבר 25, 2017
Last modified:ספטמבר 25, 2018

Summary:

בראוניז ללא סוכר וללא גלוטן – במרקם פאדג', טעים שאי אפשר להפסיק לאכול..

בראוניז ללא סוכר

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

רבע כוס (50 ג') שמן קנולה

100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר

רבע כוס "כמו סוכר" (או כל ממתיק אחר במתיקות של רבע כוס סוכר)

2 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

חצי כוס (60 ג') אגוזי מלך טחונים

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק

-ממיסים את קוביות השוקולד עם השמן (במיקרוגל או במחבת על אש הכי נמוכה) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.

-מערבבים במטרפה את הביצים עם "כמו סוכר". מוסיפים את השוקולד המומס ותמצית וניל. מוסיפים אגוזים טחונים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד שקיסם יוצא יבש. 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

16 תגובות

הוסף תגובה
  1. האם אפשר רסק תפוחים במקום כמו סוכר או שיהרוס את הטעם ? אם כן כמה ?
    היה פעם גם מתכון לבראויניז עם שוקולד לבן יכול להיות ?

    1. אני חושבת שמספיק לשים 2 כפות רסק תפוחים. אני חוששת שכמות גדולה יותר כבר תשפיע על המרקם. קחי בחשבון שהמתיקות תצא מעודנת.
      יש מתכון לבראוניז משוקולד לבן – בלונדיז שוקולד לבן

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר