מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

מתכון לבולונז מהודו טחון

מתכון לבולונז מהודו טחוןFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מרץ 8, 2016
Last modified:מרץ 8, 2016

Summary:

מתכון בולונז מבשר הודו טחון: רוטב עגבניות עם בשר הודו טחון שניתן להגיש על פסטה או על אורז לבן

מתכון לבולונז מהודו טחון

מצרכים:

500 גרם הודו טחון

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 גזר בינוני מגורד (לא חובה)

2-3 שיני שום כתושות

400 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים

4 כפות מלאות רסק עגבניות

כוס מים רותחים

תיבול: כף סילאן, כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר והשום ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות.

-מוסיפים את בשר ההודו הטחון ומערבבים עד שהבשר משנה צבעו ללבן. שופכים למחבת את העגבניות המרוסקות, המים הרותחים ורסק העגבניות ומערבבים. מתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור ומבשלים עם מכסה במשך 15-20 דקות. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם.

*מגישים על פסטה מבושלת או על אורז לבן.

*אם מכינים לילדים – ניתן לטחון או לגרד דק את הבצל.

 

הצעה למתכון דומה- מתכון לספגטי בולונז מבשר בקר טחון. 

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

אינסטגרם

****************************************

הודעה לגולשים:

יצאתי לחופשה ולכן לא אוכל להשיב על שאלות.  אחזור אחרי החג.

 

****************************************

33 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי שרה,
      במקום עגבניות מרוסקות את יכולה להוסיף כ-3 עגבניות טריות מגורדות.

  1. היי, אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך 🙂 והמתכון זה יוצא טעים ביותר… שאלה: האם ניתן לעשות מבקר ולא מהודו?

  2. אן דברים כאלה ממש ממש טעים אני שמתי כפית גדושה דבש טהור והוספתי גם פפריקה חריפה מרוקאית בשמן וכף פפריקה רגילה מרוקאית בשמן יצא סוף הדרך מעדן,דרך אני הכנתי את זה מבשר הודו טחון!ואני מתה מתה על המתכונים שלכם שתציד מוצלחים!! 🙂

  3. הי שוב תודה על עוד מתכון מוצלח!
    הכנתי אתמול ונשאר לי הרבה מהתערובת של ההודו המוקפץ. הקפאתי והשאלה שלי האם ניתן להכין ממנו מילוי לבורקס. אם כן צריך להוסיף לו משהו.

    1. כן, אין בעיה להשתמש כמילוי לבורקס. אם הוא טעים כמו שהוא אין צורך להוסיף לו דבר.

  4. היי אפרת, אני רוצה להכין את המתכון הזה לצהריים ואין לי עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים. כמה עגבניות צריך לגרד בשביל שתהיה לי אותה כמות?

  5. צהריים טובים,
    אני באה מבית מרוקאי אבל אף פעם לא נכנסתי למטבח,ועכשיו כשאני נשואה טרייה אני כל פעם מחדש נכנסת לאתר המדהים ומנסה על בעלי מתכונים 🙂 והמחמאות לא מאחרות לבוא.
    אז תודה רבה יוצא כל פעם מדהים וטעים !

    1. היי הודיה,
      אני ממש שמחה לשמוע.
      תודה והמשך בישולים מהנים וטעימים 🙂
      שבוע נפלא!

  6. המתכון מוווווושלם!
    קל פשוט וטעים!
    (הוספתי קצת צילי גרוס,ובמקום עגבניות מקופסת שימורים שמתי כ-4 עגבניות טריות.)
    תודה רבה על המתכונים שעושים חיים קלים במטבח!!

    1. שמחה שיצא טעים (אגב, רעיון מעולה להוסיף צ'לי גרוס 🙂 )
      תודה ויום נפלא!

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר