מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

באגט ממולא גבינות

FavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On מאי 29, 2016
Last modified:ספטמבר 25, 2016

Summary:

בגט ממולא גבינות ותוספות – רעיון משגע לאירוח חלבי או ארוחת ערב מפנקת

באגט ממולא גבינות

מצרכים:

באגט קצר באורך 25-30 ס"מ

4 שיני שום כתושות

4 כפות שמן זית

כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)

2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)

כפית עלי טימין

תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל200 מעלות.

-בעזרת סכין חוצים את הבאגט לאורכו באופן שווה.

-מערבבים בקערית שמן זית ושום כתוש ומורחים על שני חלקי הבאגט באופן שווה.

-מפזרים מעל גבינות, טימין ותוספות לפי הטעם.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות, עד להזהבה.






אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

9 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי אורי,
      במקרה הזה זה לא משנה. אפשר להשתמש בגבינה צהובה מגורדת או להניח פרוסות חצויות של גבינה צהובה לאורך הבאגט.
      יום נפלא :-)

  1. גם אני הכנתי אתמול לארוחת ערב, יצא ממש טעים ומפנק!
    לא השתמשתי בטימין אלא באורגנו. פשוט וטעים.
    תודה על המתכון! ובכלל המתכונים שלך פוגעים בול כל פעם…

  2. הכנתי אתמול לארוחת ערב. יצא מעולה!!!
    במקום הטימין השתמשתי בפטרוזיליה קצוצה.
    אין על המתכונים באתר הזה…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »