מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

אסאדו ביתי בתנור

אסאדו ביתי בתנורFavoriteLoadingהוסף מתכון למחברת המתכונים

Rating:
5
On ינואר 28, 2019
Last modified:ינואר 28, 2019

Summary:

אסאדו ביתי בתנור / מסעדת רג'ינה

אסאדו ביתי בתנור

מצרכים:

3 ק"ג בשר בקר (מס' 9)

200 מ"ל סילאן 

200 מ"ל מיץ תפוזים

400 מ"ל צ"ילי מתוק

300 מ"ל מים.

2 כוסות יין אדום.

5 גזרים חתוכים לקוביות גדולות.

5 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.

חופן שיני שום \ חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה.

אופן ההכנה

סוגרים את הבשר על גריל עם מלח גס ופלפל שחור.

מעבירים למגש בתנור (גסטרונום).

בקערה מערבבים את כל המצרכים ביחד ושופכים על הבשר עד כיסוי מלא.

מכסים בנייר אפיה ונייר כסף.

שמים בתנור על 160 מעלות למשך 5 שעות.

 

המתכון באדיבות מסעדת רגי'נה, מסעדה כשרה בתל אביב.

*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ולא נבדק על ידי האתר.

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

4 תגובות

הוסף תגובה
    1. היי מלי,
      העצם מוסיפה טעם אבל אפשר להכין את המתכון עם אסאדו חתוך לקוביות בלי העצם.
      בכל מקרה, אעלה בהמשך גם מתכון שלי לאסאדו.
      שבוע נפלא 🙂

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר