מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

איך להכין

מדריך איך להכין מתכונים בסיסיים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

34 תגובות

הוסף תגובה
  1. היי
    דבר ראשון- אני רוצה להודות על האתר המדהים הזה- אני נעזרת בו רבות!!! תודה על הסבלנות והתשובות המהירות והמפורטות!!!
    דבר שני- רציתי לשאול אולי תדעי- האם דג (סלומון) שהופשר והוקפא בשנית- ראוי לשימוש או שלזרוק אותו?
    תודה רבה!!!

  2. היי אפרת האתר שלך מדהים
    רציתי עם את יכולה כמובן, שהיה באתר מתכון לגרנולה בלי סוכר ששמים ביוגורט , חלב .
    עם אגוזים שקדים קינמון קוקוס חמוציוות ועוד דבריים בראים.
    תודה רבה .

  3. ראשית רציתי להודות על ההשקעה באתר…
    המתכונים עושים את זה קל וכיף…
    והמדריך למתכונים פשוט רעיון נפלא

    תודה לכם

  4. היי אני ממש מכורה לפופקורן בסיר וכל פעם הייתי מתרגזת שמלח לא " נתפס" נסיתי את המתכון שלך וואו…. היה מעולה אס ממש תודה אחרי שנים של תיסכול סוף סוף טעים

  5. שבוע שעבר הכנתי לראש השנה את החצילים עם בצק האלים יצא מהמם ויפה כמו בתמונות קיבלתי הרבה מחמאות שנה טובה ומתוקה ותודה על כל המתכונים

  6. רעיון נהדר. כעת אפשר להמשיך לשלב הבא….אורז כבר למדנו אז נמשיך לאורז פרסי…ריזוטו.. פאייה וכו' פירה למדנו כבר אז תפח"א בתנור .. קטנים במקרו .. פשטידה.. ועוד ועוד וככה בסוף נדע לבשל…שנה טובה וגמר חתימה טובה

    1. תודה יהודית, מקווה שלאט לאט אצליח לכסות את כל המתכונים הבסיסיים העיקריים :-)
      שנה טובה וגמר חתימה!

  7. ווואוווו אחד הרעיונות הטובים שהוציאו באתרי אוכל.
    אומנם במקרה אני יודעת להכין את מה שרשמת כאן
    אבל בטוחה שיש רבים שזה סינית בשבילהם…
    יישר כח, ממתינה לעידכונים :-)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »