מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

איך להכין

איך להכין

מדריך איך להכין מתכונים בסיסיים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

64 תגובות

הוסף תגובה
    1. את זוכרת באיזו כתובת מייל נרשמת?
      את יכולה להרשם מחדש בכתובת המייל הנכונה.

  1. היי אפרת
    תוכלי להסביר לי מה זה לצנן בטמפרטורת החדר.
    אני בת 13 וחובבת נורא אפיה ובישול.
    תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה

  2. היי, גם אני רוצה להודות לך על הרבה מתכונים שלך שהפכו להיות קבועים אצלי במטבח. אני חושבת שאת עושה מהפך להרבה נשים וגברים במטבח. תודה רבה לך!!!
    שאלתי, בגדול האוכל שאני מבשלת טעים ואסטתי אבל כשאני מכינה עוף ברוטב או עוף בתנור תמיד יוצא שהרוטב לא צח וצפים לכלוכים למרות שאני מסירה את העור ומנקה כמה שאפשר באיזורים שהעוף נחתך. למה זה? רק כשאני מכינה מרק עוף אני מרתיחה את העוף קודם ולכן אין לכלוכים. אשמח לקבל תשובה ממך. תודה רבה שוב על הכל!!

    1. היי ורד,
      קודם כל תודה רבה! כיף גדול לשמוע 🙂
      לגבי העוף, זה אכן קורה. לרוב זה שומן שהעוף מפריש במהלך הבישול/אפיה. כשאת מרתיחה את העוף חלק גדול מהשומנים יוצאים במים.

  3. אני הרבה משתמשת בריץ' לקישוט עוגות, רציתי לשאול איך אפשר למנוע את הבועות שנוצרות בקצפת? ושהקצפת תצא חלקה בזמן הקישוט עם זילוף?

    1. היי ליבי,
      את מתכוונת לבועות שמופיעות לאחר שהקצפת לקרם?
      איך את מקציפה ומה את שמה בקצפת?

  4. שלוש עוגות בחושות שעשיתי מהמתכונים עם קמח לבן הן לא נאפות מבפנים ויוצאות שחומות מבחוץ ואותן עוגות או לחמנות שבמתכונים המרתי קמח לבן לקמח מלא והן נאפו היטב גם מבפנים אשמח אם תוכלי לעזור לי למצוא לכך פתרון תודה

    1. היי מירי,
      שלחתי לך תשובה מפורטת למייל.
      אם במקרה לא קיבלת, עדכני אותי.
      יום מקסים 🙂

  5. לאפרת שלום,
    לגבי המתכון של פסטה ועגבניות שרי ובולגרית,הבנתי שמבשלים את הפסטה לפי ההוראות אבל לא רשום באיזה שלב מוסיפים אותה לשאר השלבים. וגם האם אפשר להחליף את כפית הסילאן בכפית סוכר?

    תודה מראש וסופ"ש נעים,
    יהודית

    1. היי יהודית,
      את הפסטה יש להוסיף לאחר בישול עגבניות השרי (תיקנתי במתכון עצמו).
      וכן, אפשר לשים במקום הסילאן סוכר.
      שבת שלום 🙂

  6. אני לא יודעת אם אימתתי את הרשמתי להתר. איך אדע זאת?
    בהצלחה בהשך ופורים שמח!!!

  7. היי. לילה טוב.
    אני אשמח אם תוסיפי איך להכין דייסת שיבולת שועל (-קוואקר) כי לא מצאתי באתר.. 🙁
    תוכלי בינתיים לכתוב לי כאן או במייל איך להכין ואם אפשר בלי בישול- יותר טוב 🙂
    תודה.

    1. היי שיר,
      מחממים בסיר כוס חלב, כף סוכר ו4 כפות קוואקר. כשהחלב מתחיל לבעבע מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שזה מסמיך. יש לערבב כל הזמן.
      שבת שלום 🙂

    2. אפשר להכין גם עם חלב סויה או מים (עם מים זה ייצא פחות עשיר מבחינת מרקם וטעם).

    3. שוב תודה רבה. פשוט אני לא אוהבת חלב ובכללי להתעסק איתו…
      אשמח בבקשה לדעת גם אם יש אפשרות להתחבר לאתר לא רק דרך מחברת המתכונים?אני כל הזמן מתחברת משם…
      תודה

    4. היי שיר,
      אפשר לגלוש באתר מבלי להתחבר למחברת המתכונים. רק אם את רוצה לשמור מתכונים או לחפש מתכונים שמורים, רק אז יש להתחבר.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר