מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

איך להכין

איך להכין

מדריך איך להכין מתכונים בסיסיים

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

50 תגובות

הוסף תגובה
  1. לאפרת שלום,
    לגבי המתכון של פסטה ועגבניות שרי ובולגרית,הבנתי שמבשלים את הפסטה לפי ההוראות אבל לא רשום באיזה שלב מוסיפים אותה לשאר השלבים. וגם האם אפשר להחליף את כפית הסילאן בכפית סוכר?

    תודה מראש וסופ"ש נעים,
    יהודית

    1. היי יהודית,
      את הפסטה יש להוסיף לאחר בישול עגבניות השרי (תיקנתי במתכון עצמו).
      וכן, אפשר לשים במקום הסילאן סוכר.
      שבת שלום :-)

  2. היי. לילה טוב.
    אני אשמח אם תוסיפי איך להכין דייסת שיבולת שועל (-קוואקר) כי לא מצאתי באתר.. :(
    תוכלי בינתיים לכתוב לי כאן או במייל איך להכין ואם אפשר בלי בישול- יותר טוב :)
    תודה.

    1. היי שיר,
      מחממים בסיר כוס חלב, כף סוכר ו4 כפות קוואקר. כשהחלב מתחיל לבעבע מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שזה מסמיך. יש לערבב כל הזמן.
      שבת שלום :-)

          1. שוב תודה רבה. פשוט אני לא אוהבת חלב ובכללי להתעסק איתו…
            אשמח בבקשה לדעת גם אם יש אפשרות להתחבר לאתר לא רק דרך מחברת המתכונים?אני כל הזמן מתחברת משם…
            תודה

          2. היי שיר,
            אפשר לגלוש באתר מבלי להתחבר למחברת המתכונים. רק אם את רוצה לשמור מתכונים או לחפש מתכונים שמורים, רק אז יש להתחבר.

  3. אתר מדהיםםםםם
    מהרגע שגיליתי אותו אני לא גומרת לשתף חברות במתכונים שניסיתי ויצאו מושלמים!!!
    ועכשיו שאלה כללית.
    אין לי תנור בבית יש לי רק טוסטר אובן. בכל הנסיונות האחרונית שלי להכין עוגות/ לחמים/ פיתות וכד' אני לא מצליחה לפעול ע"פ הוראות ההכנה בדר"כ בטוסטר זה מתייבש מהר יותר ונשרף…
    האם יש אילו שהם כללים בהשוואה בין תנור לטוסטר?
    אני מנסה בדר"כ להוריד את המעלות אבל לא תמיד זה עוזר :(
    אשמח לעיצה
    ושוב ממש תודה על האתר המדהים הזה!!

    1. היי טובי,
      קודם כל אני שמחה שאת נהנית מהאתר :-)
      לגבי אפיה בטוסטר אובן- טמפרטורת האפיה ומשך זמן האפיה תלויים בטוסטר, בסוג שלו, בנפח שלו.
      בגדול כדאי לאפות 10-20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולעקוב אחרי האפיה. אם העוגיות/העוגה משחימים מהר אז יש להנמיך מיד את הטמפ' בעוד 10-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
      לפעמים זה מוכן לפני הזמן הרשום במתכון ולפעמים אחרי.
      לפי מה שאת מתארת כדאי לך להתחיל את האפיה ב20 מעלות פחות ממה שרשום במתכון וכמובן להפעיל על חום עליון וחום תחתון. אם במהלך האפיה העוגה/לחם משחימים בחלק העליון מומלץ לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות.
      בהצלחה :-)

  4. הכנתי מנה כפולה יצא כל כך טעים שחוסל בשניות ונאלצתי להכין שוב מנה כפולה יצאה ואווו סופני גם זה חוסל מצאתי את המתכון המושלם תודה

  5. היי
    דבר ראשון- אני רוצה להודות על האתר המדהים הזה- אני נעזרת בו רבות!!! תודה על הסבלנות והתשובות המהירות והמפורטות!!!
    דבר שני- רציתי לשאול אולי תדעי- האם דג (סלומון) שהופשר והוקפא בשנית- ראוי לשימוש או שלזרוק אותו?
    תודה רבה!!!

  6. היי אפרת האתר שלך מדהים
    רציתי עם את יכולה כמובן, שהיה באתר מתכון לגרנולה בלי סוכר ששמים ביוגורט , חלב .
    עם אגוזים שקדים קינמון קוקוס חמוציוות ועוד דבריים בראים.
    תודה רבה .

  7. ראשית רציתי להודות על ההשקעה באתר…
    המתכונים עושים את זה קל וכיף…
    והמדריך למתכונים פשוט רעיון נפלא

    תודה לכם

  8. היי אני ממש מכורה לפופקורן בסיר וכל פעם הייתי מתרגזת שמלח לא " נתפס" נסיתי את המתכון שלך וואו…. היה מעולה אס ממש תודה אחרי שנים של תיסכול סוף סוף טעים

  9. שבוע שעבר הכנתי לראש השנה את החצילים עם בצק האלים יצא מהמם ויפה כמו בתמונות קיבלתי הרבה מחמאות שנה טובה ומתוקה ותודה על כל המתכונים

  10. רעיון נהדר. כעת אפשר להמשיך לשלב הבא….אורז כבר למדנו אז נמשיך לאורז פרסי…ריזוטו.. פאייה וכו' פירה למדנו כבר אז תפח"א בתנור .. קטנים במקרו .. פשטידה.. ועוד ועוד וככה בסוף נדע לבשל…שנה טובה וגמר חתימה טובה

    1. תודה יהודית, מקווה שלאט לאט אצליח לכסות את כל המתכונים הבסיסיים העיקריים :-)
      שנה טובה וגמר חתימה!

  11. ווואוווו אחד הרעיונות הטובים שהוציאו באתרי אוכל.
    אומנם במקרה אני יודעת להכין את מה שרשמת כאן
    אבל בטוחה שיש רבים שזה סינית בשבילהם…
    יישר כח, ממתינה לעידכונים :-)

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »