מתכונים ב10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

אודות

היי,

נסו לחשוב כמה זמן ביום אתם מקדישים רק להתעסקות באוכל.

חשיבה על אוכל: מה לאכול, מתי לאכול, האם כדאי לאכול. אחרי שכבר מצאנו מה לאכול- האם להכין, ואיך להכין.

עשייה בנוגע לאוכל: אחרי שכבר החלטנו להכין – אז יש לנו את זמן הכנת האוכל, סידור הבלאגן שעשינו במטבח, הדחת הכלים וכו'.

וכל זה בשביל להגיע לתכלס שהוא האכילה עצמה שבממוצע לוקחת רק כ-10 דקות!

ועכשיו.. חזרתם עייפים מהעבודה והדבר האחרון שבא לכם זה הכאב ראש הזה וההתעסקות בנושא האוכל.

גם לי זה קרה ועדיין קורה :-)

אז נכון שהפתרון הכי קל זה להזמין אוכל מוכן או לקנות אוכל מעובד (ואז בזבזנו זמן רק על חשיבה) אבל זה לא בהכרח הפתרון הטוב והבריא שכן אין כמו אוכל שמכינים אותו בבית. כל דבר שתכינו בבית, גם אם לדעתכם הוא "משמין" או פחות בריא,  יהיה עדיף מאוכל מעובד שתקנו בחוץ. אנחנו רוצים לאכול אוכל טרי, ללא חומרים משמרים, אוכל שאנחנו הכנו בעצמנו ושאנו יודעים בדיוק ממה הוא מורכב וכיצד הוכן. ואין שום ספק שאנחנו רוצים את אותו הדבר (אם לא יותר) עבור ילדינו.

במשך הזמן הבנתי שכדי להכין אוכל טעים לא צריך להשקיע כל כך הרבה זמן ועשר דקות זה זמן סביר שאפשר להקדיש להכנת מתכון.

מסיבה זאת הוקם אתר "מתכונים ב-10 דקות" בו ניתן למצוא מתכונים שמתאימים לכל אחד ושכל אחד יכול להכין, מתכונים שזמן הכנתם הינו עד 10 דקות עבודה. אציין כי זמן זה אינו כולל זמן אפייה בתנור או בישול על הגז (במידה שיש צורך בכך) אך בשלב זה איננו נדרשים לעשות דבר. רק להמתין שהאוכל יהיה מוכן…

אז קיצרתי את זמן החשיבה (באתר ניתן למצוא רעיונות למתכונים) וחסכתי בזמן ההכנה עצמה (מתכונים קלים ומהירים). לגבי החזרת מצב המטבח לקדמותו, לזה עוד לא מצאתי פתרון (חוץ מלהפנות לאתר של עוזרות בית.. ;-) ).

אבל בכל מקרה, יש פה חסכון של זמן בכל התהליך.

מקווה שהאתר יהיה שימושי ויעיל גם עבורכם.

ועוד משהו.. בגלל המודעות שיש היום סביב תזונה בריאה, בימים אלה אני עובדת על אתר חדש בנושא אוכל בריא ויהיה ניתן למצוא בו ארוחות בוקר, צהרים וערב בריאות ומזינות (גם לילדים), טיפים בנושא אוכל בריא, הבראת מתכונים קיימים וכו'. אעדכן כשהאתר יהיה מוכן :-)

(כי כל ההתעסקות באוכל הזאת וגם לדאוג שהאוכל יהיה בריא??!)

אז מי אני ומה שמי?

שמי אפרת, נשואה ואם לשלושה ילדים מקסימים.

אני לא שפית ולא קונדיטורית, אלא מישהו שיודעת להכין אוכל טעים :-)

את רוב הידע שלי רכשתי בעיקר מניסיון במטבח ואני עדיין לומדת, כל הזמן. אני אוהבת לאלתר ולהפתיע (לפעמים גם את עצמי).

למה הקמתי אתר? צורך לשתף. במציאות התובענית של היום, לא תמיד אנו מוצאים זמן לבשל, במיוחד בשגרה בה אנחנו עובדים או עסוקים רוב היום. לכן החלטתי לפרסם מתכונים מהירים, קלים ומוצלחים שאני מכינה עם מצרכים שזמינים בכל מטבח. להפתעתי הרבה האתר זכה למבקרים לפרגונים רבים. גם כאלה שחששו להיכנס למטבח, גילו שזו יכולה להיות חוויה נחמדה עם תוצאות קוצרות מחמאות.

זוהי הזדמנות בשבילי להודות לכם כל הפרגונים, המחמאות והתגובות החמות. זה בהחלט מחמם את הלב ומעניק סיפוק גדול.

חשוב לי לציין שאני לא מתפשרת על איכות והמתכונים הוכנו עם המון אהבה והשקעה ואני מקווה שתהנו גם אתם מהם (גם אם לא תמיד אקלע לטעם האישי של כל אחד). 

ותתפלאו, עדיין יש ימים שאני "גמורה" מעייפות ולא בא לי להכין כלום ואז בעלי אומר לי "מה יש לאכול?" ואני משיבה לו  "כנס לאתר של 10 דקות ותכין משהו".

תמשיכו לבשל, לאפות ולהגיב כי גם מהתגובות שלכם אני לומדת :-)

                                                                             באהבה,

                                                                              אפרת סיאצ'י

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה :-)

אהבתם? שתפו

247 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי אפרת, גיליתי את את האתר שלך לא מזמן והוא פשוט להיט. כבר הכנתי כמה מתכונים וכולם יצאו ממש טעימים. אז תודה לך!

  2. בכל שבוע לפני הבישולים לשבת,
    אני קודם כל נכנסת לאתר של אפרת,
    אתר עשיר ומגוון מסלטים ועד עוגות מתוקות,
    כשהמשותף לכולם- הכנה בעשר דקות.
    ואני יודעת שאם אתמיד ואמשיך כך,
    אחזיר לעצמי את השליטה במטבח.
    אז תודה רבה אפרת יקרה ונחמדת,
    שבזכותך אני מתנסה וכל הזמן לומדת,
    מבשלת ואופה ונהנית מאוד לראות,
    איך בבית עולה מפלס המחמאות.

    בתודה והערכה רבה,
    זמירה כהן.

    1. זמירה היקרה,
      מאוד נהניתי לקרוא את מה שרשמת. אהבתי מאוד :-)
      שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר.
      בהצלחה בהמשך הבישולים.
      תודה רבה!

  3. המון תודות על האתר המהמם שפשוט מלווה אותי מאז שאני מכירה אותו!
    רציתי להציע 2 שיפורים שלי אישית מאד יעזרו ואולי על הדרך לעוד כמה…
    1. להוסיף בתגיות גם חיפוש לפי כותרת של: "סלטים חיים".
    2. רעיונות לגיוון של ארוחות בוקר וערב, ברמה של חביתות מענינות וכו.

    המון תודות!!!!

    1. תודה יהודית, כיף לשמוע :-)
      יש קטגוריה לסלטים אבל אין באמת הפרדה בין סלטים מבושלים לחיים.
      לגבי ארוחות בוקר וערב, יש קטגוריות לכך. אוסיף בהמשך מאכלים פשוטים יותר כמו חביתות מעניינות וכו'.

  4. איזה אתר מושלם אין עליך אפרת תודה ענקיתתתתתתתת זה האתר היחיד שהמתכונים בו עובדים…..
    נ.ב איך את מספיקה לענות לאנשים שכותבים לך כל היום את נמצאת 24 שעות באתר?????בכלזאת את אלופההההה

    1. תודה מושקא! כיף גדול לשמוע.
      לגבי התגובות, האמת שלי בעצמי אין לי מושג איך אני עושה את זה אבל איכשהו אני מצליחה לתמרן בין זה לבין כל השאר.. :-)

  5. אפרת יקרה,
    תודה רבה על המתכונים הטעימים והקלים. אני נהנית מהם מאד…
    תודה לך על השיתוף עזרת המון בכך שבחרת לשתף.
    מחכה למתכונים נוספים שלך :)

  6. אפרת האתר שלך מאוד מועיל.
    עוגת הגזר הבחושה הפכה לעוגת הבית שלנו ואני מכין אותה לפחות פעמיים בחודש והיא נטרפת מיד.
    אתר נהדר.

  7. שרה היקרה,
    תודה רבה על התגובה החמה.
    זה סיפוק גדול בשבילי לשמוע שהאתר מועיל ושהמתכונים זוכים להצלחה.
    לגבי אתר בנושא תזונה בריאה, זה אכן לוקח זמן ויכול להיות שבינתיים אפתח פינה בנושא באתר הזה בה אשתף מידע, טיפים והבראת מתכונים.
    שוב תודה ענקית, כל טוב והמשך שבוע נפלא :-)

        1. אני כל כך מחכה לאתר הבריא, יש כבר מושג מתי זה יהיה מוכן? (דרך אגב, האתר שלך הוא הכי נוח ושימושי מכל אתרי המתכונים שאני מכירה)

          1. בכל אופן תודה על כל העזרה לי, לאחותי, ואפילו לאמי תחי.
            המשיכי לעשות חיל, והרבה נחת מהילדים!
            סוף התגובה

  8. היי אפרת המקסימה!
    אני מנסה לשלוח לך תגובה אבל זה לא נשלח מהפלאפון כנראה בגלל שזה מדי ארוך, אז אני מחלקת לכמה הודעות

    1. כמו שכתבתי לך בתגובה על החמין, כל מה שאני מבשלת לפי המתכונים שלך מצליח ב״ה. ספרי המתכונים שלי פשוט לא

  9. את בטוחה בקשר לזה שכשזה יהיה קפוא זה יהיה טוב?
    הרגעת אותי!!
    עכשיו אני יכולה לישון יותר רגוע, רק אני מפחדת מהתגובות של המשפחה שלי שכל פעם מוצאים הגדרה אחרת ל"זבל" שאני מכינה להם…….

    1. הייי! ראיתי עכשיו..
      לא נראה לי שכדאי להכין בלי ריץ'. האמת שאין לי מושג איך זה ייצא רק עם ביצים.

      1. אוףףףףףףףף!!!!!!!!
        לא היה לי זמן לחכות לתשובהוהכנתי ככה, עם 10 ביצים ויצא דוחהההה!!!!!!!
        אני מחכה שזה יגמור לקפוא ואז אי אחליט אם זה הולך ישק לפח……..
        אוףףףףף
        זה יצא בטעם של פסח……..

          1. לא נניראה לי, כבר שמתי ביצים וחוץ מיזה אני נותנת לזה כבר לקפוא,
            ניראה לי אני אשים סירופ שוקולד מעל ואז פחות ירגישו את הביצים, מה את אומרת?

          2. כן, יכול להיות שסירופ שוקולד יטשטש קצת את הטעם של הביצים.
            בכל מקרה, כשזה יהיה קפוא הטעם פחות יורגש.

  10. דחוף דחוף דחוף!!!!!!!
    יש לי מתכון של גלידת חלוה וצריך אליה ריצ' אחד ו-6 ביצים, ואת יודעת מקציפים, מוסיפים, ובלה בלה……
    הבעיה מתחילה בזה שאין לי ריצ', אפשר להוסיף עוד ביצים?
    כמה זה משנה את הטעם?
    וכמה ביצים את מממליצה לשים במקום 250 גר' ריצ'?
    אני מקווה שתוכלי לענות לי כמה שיותר מהר!!!!

  11. היי אפרת נכנסתי להגיד תודה רבה על האתר
    אני לוקחת ממך המון רעיונות במיוחד הסלטים
    אני צמחונית ואשמח לבישולים עם טופו

    תודה רבה

  12. אפרת היקרה, אני נעזרת הרבה באתר שלל ויוצאים מאכלים טעימים וקוצרים הרבה מחמאות!! את ממש מקסימה בתגובות שלך ובאמת מודה לך על העשיה והמתכונים!!!!! שבת שלום!

  13. לאפרת שלום,
    איני מגיבה אף פעם כי כנראה שאני עצלנית מדי. אך מוכרחה אני פעם אחת להגיב ולומר כי את סופר נחמדה בתגובות שלך, בזמן המענה המהיר, בתשובות האדיבות, הסובלניות והמדוייקות (חחחח למרות שזה בטח לא תמיד קל לשבת ולענות לכל כך הרבה מגיבים) ולמקסימות שלך באופן כללי. מכיוון שאני תמיד מנסה לקצר תהליכים ולא לבלות במטבח שעות מיותרות, נכנסת אני לאתר שלך ומשתמשת בהרבה מתכונים מוצלחים וטעימים. אז לכל הפעמים שלא הגבתי למתכון שלך ראי פעם זו כתגובה כוללת לאדיבותך ומקצועיותך.
    כה לחי והמשיכי לספק מתכונים טעימים, בריאים ומהירים.
    תודה וברכה,

  14. היי אפרת, תוכלי אולי לרשום באתר מה בדיוק ההגדרה של סוגי המים שרשומים במתכונים, למשל מים קרים (מהברז או ממש מהמקרר?), פושרים, חמימים, חמים וכו'? יעזור לי הרבה :-) תודה רבה!!

    1. היי אודליה,
      אשתדל בהמשך לעלות דף הגדרות מסודר אבל עד אז ארשום לך כאן :-)
      מים קרים- מהמקרר.
      מים פושרים- מהברז (לא קרים ולא חמים- באמצע).
      מים חמימים- מים שהורתחו והתקררו אך לא לגמרי (אפשר לערבב שליש כוס מים רותחים עם 2/3 מים מהברז).
      מים חמים- מים שחלפו 15-20 דקות מרגע שרתחו בקומקום (ניתן לערבב 3/4 מים רותחים עם 1/4 כוס מים מהברז).

  15. אפרת יקרה,
    נעזרתי באתר שלך פעמים רבות וזו הפעם הראשונה שקראתי את הפתיח והבנתי שהכל הינו פרי יוזמה וביצוע שלך. פשוט נפלא ומעורר הערכה רבה! אתר מקצועי,מתכונים מצויינים המוצגים באופן ברור שמאפשר לי לבחור לפי הטעם המשפחתי שלנו.
    המון תודה! וחג שמח ושנה טובה, הרבה בריאות ומתכונים טובים.

  16. אפרת היקרה,תודה רבה על מתכונים נהדרים, אישיות וסבלנות כמו שלך לא מוצאים בכל מקום, נהנת מאוד מהאתר שלך וכל המתכונים שהכנתי עד כה יצאו טובים מאוד,מחר נמשיך להכין בע"ה, בנתיים שנה טובה ומתוקה וחתימה טובה לך ולבני משפחתך

  17. שבוע טוב!! רציתי רק לאחל לך ולבני משפחתך שנה טובה ומתוקה! שתזכו לשנה של בריאות, אושר, עושר ורק בשורות טובות! כתיבה וחתימה טובה :-)

  18. אפרת שלום,
    אישתי הכינה בפסח האחרון את מתכון הבראוניז ללא גלוטן ויצא מוצלח מאד.
    לאחרונה ביקרנו אצל חברים שבן הזוג אוכל ללא גלוטן ואישתי נזכרה במתכון.
    הכנתי את המתכון אלא שהפעם מתוך רילוץ ,השתמשנו באגוזי מלך טחונים ולא גרוסים.
    התוצאה היתה טובה גם הפעם!
    בקיצור, אחלה מתכון!!!
    באיחולי שנה טובה ומתוקה,
    יוסי.

  19. היי, שלום לך.
    הגעתי לפה דרך חברה שלי, היא קוראת לעצמה פה "דבורי", מכירה????
    נכון אין עליה???
    גם אותך היא הצליחה לשגע עם השאלות שלה?
    ככה היא, אבל היא חמודה.
    היא סיפרה לנו על האתר פה בכיתה ואמרה לנו שאפשר לשאול אותך כל מה שרוצים ותמיד מקבלים תשובה מפורטת גם על השאלות הכי עבלות שיש.
    אז אני מרווה שבאמת נימצא פה דברים טובים.

      1. הופפה, אני רואה שמדברים עלי………..
        סוזן, מה קורה???
        למה החלטת להזדהות בשם אמיתי???
        טוב, איך שבאלך!!!!
        אפרת, עברתי על הניוזלטר שלך והוא לא משהו, כאילו בלי לפגוע, אבל אני רוצה עוגות, ממתקים, דברים טעימים!!!
        לא פשטידות וכל הסוג הזה.
        טוב, אני סתם מתערבת לך בחיים, תעשי מה באלך בלי להקשיב לאחרים. (זה סתם עיצה טובה לחיים…….)
        טוב, ניראה לי אני כבר מדברת שטויות מרב עייפות אז כדאי שאני אעוף לישון!!!!
        ביייייייי
        שנה טובה!!!!

        1. דבורי, איזה כיף לדבר איתך בטלפון ותוך כדי לכתוב לך……..
          חחחחחחחח
          באמת כדאי שתלכי לישון כי את באמת מדברת שטויות!!!!!!
          בטלפון…….
          דיייייי, עכשיו ירדתי עליך……..חחחחחחח
          להתראות יפה שלי, את מהממת ואני חולה עליך!!!!!!
          ד"ש לאפרת…….חחחחחחח……..סתאאאםם……
          אפרת, אני יודעת ששתקראי את זה לפני דבורי אז תמסרי לה את ד"ש………
          בייייייייוששששש

          1. חמוד לקרא את השטויות פה אחרי זמן……..
            אל תדאגי, התבגרנו מאז, אולי לא בהרבה אבל לפחות במשהו!!!
            אז שיהיה לך לי"לט ושבוע מוצלח כמו תמיד.

  20. אלך על הקונפי. הכנתי אותו בעבר בתוספת של פרוסות חצילים אפויות ואחרי האפיה הוספתי גם פרוסות לימון.
    ללקק ת'אצבעות.
    תודה שהזכרת לי….
    שנה טובה

  21. היי.
    יש לך אולי מתכון לממרח עגבניות מיובשות?
    נתקעתי עם כמות של עגבניות שרי שהתחילו להתרכך…

    תודה
    כתיבה וחתימה טובה

    1. היי שרי,
      יש לי מתכון לממרח עגבניות מיובשות אבל מכינים אותו עם עגבניות מיובשות קנויות אז זה פחות רלוונטי.
      ממליצה לך להכין את הקונפי שהוא ממש טעים.
      את יכולה להכין גם שעועית ירוקה עם עגבניות שרי או להכין רוטב עגבניות ולהקפיא לשעת הצורך (רוטב עגבניות שעשוי מעגבניות שרי טעים יותר).
      שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה :-)

  22. את לא מבינה איזה קטע, הבאתי היום את הקלסר של המתכונים שלי, שכמובן לפחות חצי ממנו זה מתכונים שלך שהדפסתי וכל הכיתה פשוט התלהבה!!!!!!!
    המלצתי לכולם להכנס לאתר פה ולגלוש ולמצא מתכונים מתאימים לכל הזדמנות וכולם ממש התלהבו!!!!!
    תתכונני להצפה כי אנחנו, כמו ששמת לב כבר אצלי, יודעות לשגע ת'מח כמו שצריך עם השאלות שלנו!!!!
    גם המורה שלי ממש נהנתה, את יודעת, הסתכלנו גם בשיעור והייתי חייייייייבת להסביר להם משהו בקשר לאיזה מתכון, אבל לה כבר לא המלצתי כי לא בא לי שהיא גם תעלה לפה, היא קרציה רציני!!!!!!
    אז שיהיה בהצלחה לך, אני כבר מחכה לניוזלטר של השבוע!!!!

  23. לגמרי לגמרי השגת את המטרה!

    בזכות האתר אני יותר מבשלת וגם יותר בריא!
    וחסכת לגמרי את זמן החשיבה כי אני מתכננת מראש תוך כדי שיטוט כיפי באתר!
    לפעמים אני שובעת רק מהתמונות!

    נשמח לשמוע אם יצא האתר של הבריאות..!

    תודה! עלי והצליחי
    שנה טובה כתיבה וחתימה טובה!

    1. תודה רבה נחמה היקרה!
      אתר הבריאות נמצא עדיין בשלבי פיתוח והקמה. מקווה שבקרוב אוכל להציג אותו :-)
      שנה טובה ומבורכת, כתיבה וחתימה טובה!

  24. שלום רב
    אני סוכרתית והתאהבתי בעוגת הגזר. שיוצאת נפלא.
    השינויים שאני עושה.
    אופה מקמח שיפון ומוסיפה חבילת אבקת אפייה.
    מוסיפה 3 כפות קוואקר וגם עוד כוס מים.
    שמה טיפות סוכרזית ואפשר סטבייה.את הגזר במקום לגרד יש מכשיר שנקרא נייסר דייסר.
    מקלפת 5 גזרים ופשוט עושה בקוביות.
    לוקח דקה להכנה את הגזר.
    היתר רגיל יוצא פנטסטי.
    לאחר שהצטננה אני חותכת לרבועים ומקפיאה בפריזר.
    וכל פעם שבא לי כוס קפה ועוגה.
    אני נהנת גם בריא מקמח שיפון וללא סוכר.

  25. היי,אני מאוד אוהבת את האתר וכמעט כל דבר שאני מכינה אני מחפשת פה באתר…לפני בערך חודש הכנתי רוגעלכים מעולים שמצאתי את המתכון כאן באתר ועכשיו אני רוצה שוב להכין ואני מחפשת יותר מרבע שעה את המתכון ולא מוצאת…יכול ליהיות שהסרת אותו מהאתר?תודה ויום טוב:)

  26. תודה לך על אתר מצויין ומושקע ונעים לשיטוט. המאכלים מעולים. הבן שלי בן ה 8 כבר הוציא ממנו מספר מתכונים והכין בעצמו, להנאת ותאוות כולנו. המון המון תודה לך

    1. יש לך רעיונות גם להכנת ארוחות לילדים לבית הספר? סנדוויצים ושות'? איך אפשר (ואיך כדאי – מבחינה בריאותית) לגוון? תודה מראש

      1. היי לילי,
        שמחה שאתם נהנים מהאתר וכל הכבוד לבנך החמוד :-)
        לגבי סנדווצ'ים לבי"ס אני מקווה בהמשך לרשום על זה ולתת רעיונות לשילוב של טעם ובריאות.
        תודה ושבת שלום!

  27. שלום אפרת,
    סליחה שרק עכשיו אני חוזרת אליך, באמת עשיתי עם אותיות קטנות וזה הלך,
    גאונית את!!!!!!!
    כנראה שאת לא מוכשרת רק באוכל……
    באמת אולי נשתמש בהטבות, זה נראה ממש מושך.
    תודה רבה!!!

  28. שלום אפרת נשמה,
    ניסיתי להתחבר למועדון הלקוחות של מיסטרל והוא אומר לי שהסיסמה שגויה, מה זאת אומרת?
    זה עדיין חסום?
    עשיתי את הסיסמה 10DAKOT.

    1. היי דבורי,
      זה עובד. ניסיתי עכשיו שוב.
      נסי להפוך את המקלדת לאנגלית. אולי היא על עברית? או שנסי לרשום באנגלית באותיות קטנות.
      זה 10dakot
      עדכני אותי..

    1. היי רונית,
      חימום במיקרוגל בדר"כ נותן תוצאה טובה (כדאי להשתמש בצלחת מזכוכית כשמחממים במיקרוגל).
      אפשר גם להניח בתבנית ולחמם בטוסטר אובן או תנור, אבל צריך לקחת בחשבון שלעיתים החימום באופן הזה מייבש מאכלים מסוימים.
      יום נפלא :-)

        1. היי רונית,
          כדאי לחמם את הטוסטר אובן מראש, לפני שמכניסים אליו את האוכל (זה יכול לקצר את משך החימום).
          כדאי לעטוף את התבנית בנייר כסף.
          אפשר להוסיף מעט מים בתחתית התבנית.

  29. שבוע טוב תודה שצירפת אותי לאתר שלך העונג הוא לי להיות שותפה לעשייתך ולהטעים את משפחתי מהמתכונים שאת מפרסמת תודה אפרת

  30. וואי
    אני פותחת את האתר ואני רואה שהכל הסתדר, מענין ומוזר.
    בכל אופן, טוב שיסתדר ואפשר להמשיך להנות מהאתר עד הסוף.
    רוב תודות ויום מוצלח.

  31. תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך!! מצילים את המצב תמיד!!!
    אני לא יודעת אם כבר הציעו לך בעבר, אבל מה בנוגע לאפליקציה?? יהפוך את האתר שלך עוד יותר נגיש לשימוש יומיומי

    בכל מקרה תודה רבה!!

    1. תודה פסי, שמחה לשמוע!
      לגבי אפליקציה זה בתכנון :-) מקווה שייצא לפועל בהמשך..
      יום נפלא!

  32. שלום אפרת וערב טוב,
    אני לא רואה את התמונות ברור, זה כאילו יש עליהם כמין כתמים אפורים, זה בעיה אצלי או אצלך?

    1. היי דבורי,
      אצלי אני לא רואה בעיה. מאיפה את גולשת? מחשב/נייד? יש לך אפשרות לנסות להתחבר ממכשיר אחר ולבדוק אם גם שם יש בעיה?

  33. שמחתי לגלות את האתר שלך, אני עובדת ימים מלאים, העקרון שלי בבישול תמיד היה רק מתכונים מהירים וקלים. אז תודה על השיתוף. תבורכי.

  34. היי, ראשית תודה על המתכונים המוצלחים . גיליתי אותם בפסח וכולם אצלי נהנו.
    שנית,מחפשת מתכונים שמתאימים להגשה בפיקניק , שטעימים גם ללא אפשרות לחימום . חשבתי על הלזניה החלבית שלך, מאפינס פיצה ותוספות. אשמח לשמוע מה דעתך

  35. בס"ד
    שבוע מבורך,
    תודה רבה על המתכונים . כיף של תמונות!
    יש מתכון לעוגיות ריבה(פרח/סנדוויץ ) עם פחות מ200 גר מרגרינה ל2.5 כוסות קמח?
    שוב תודה☺

    1. היי הדסה,
      יש לי מתכון לעוגיות סנדוויץ' שאפשר למלא בריבה במקום ממרח שוקולד. מצורף לינק למתכון – עוגיות סנדוויץ'. כמובן שאת יכולה להכפיל כמויות לפי הכמות שאת צריכה ולהמיר את החמאה למרגרינה.
      שבוע טוב ומבורך :-)

  36. אפרת חג שמח!

    עכשיו נתקלתי באתר שלך לראשונה וקודם כל שמחתי מאד והתמלאה בי תקווה ועידוד להכין מאכלים ב 10 דקות
    כי אני אחת שלא מנוסה כלל בבישול אפיה וכדומה למרות היותי נשואה ואמא לשלוש , כל יום אני מתייסרת , מה להכין , איך להכין , הכל כ"כ קשה לי , ובכלל בשבתות, אז ברוך השם מצאתי את האתר שתפור לי בדיוק !!
    תבורכי מפי עליון !
    תודה

  37. הי אפרת :)
    ניסיתי להירשם לאתר לקבלת עדכונים אבל זה נותן לי משום מה הודעת שגיאה של account disabled
    שזה בוודאות לא נכון…
    תוכלי לבדוק אם אני בכל זאת מופיעה לך? זה המייל שמופיע כשדה חובה
    תודה רבה! קרן

  38. היי אפרת, חייבת להגיד שאני באמת מאוד אוהבת את המתכונים שלך – הם נורא נורא פשוטים אבל הם טעימים בטירוף! אני תמיד מקבלת המון מחמאות על הקינוחים שאני מכינה בהנחייתך.
    שאלה קצת כללית לגבי עוגת גבינה כשרה לפסח: אני רוצה להכין עוגה עם תחתית ביסקוויטים קרנצ'ית, בד"כ עושים זאת עם פתי בר וחמאה, אך עלה לי רעיון להכין אותה עם עוגיות יין כשרות לפסח. יש לך הצעה בשבילי איך ליצור את אותו המרקם של הקרנצ'יות עם העוגיות ? מבחינת כמויות וכו'…
    תודה וחג שמח!!! :)

    1. היי ענת,
      קודם כל תודה. אני ממש שמחה לשמוע :-)
      לגבי עוגת גבינה לפסח, את יכולה פשוט להמיר את הפתי בר בעוגיות יין באותה כמות וגם החמאה נשארת באותה כמות שרשומה במתכון.
      אני מאמינה שלאחר שהעוגה תהיה כמה שעות במקרר התחתית תתקשה ותתייצב ותהיה טעימה :-)
      חג שמח!

  39. הי אפרת, הילדים קמו היום ושאלו" אפשר משהו טעים על הבוקר"? תחושת חופש… חיפשתי מתכון פנקייק בריא, מצאתי את שלך, כרגע סיימנו לאכול, יצא מעולה!!! טרפו הכל עם מעט דבש, ממש מומלץ! הבן שלי בן 6 " אמא תאמצי את המתכון"… ועוד עם קמח מלא…תודה! חג שמח!!! מיכל

  40. הי
    הכנתי מהמתכונים שלך לחג פורים )אוזני המן וכדורי שוקולד( ויצא מצוין. הכנתי בעצמי כי הבן שלי הפעוט אלרגי לביצים שומשום ובןטנים.
    ממתכוני פסח שבאתר במה ניתן להשתמש במקום ביצים? תודה וסופשבוע נעים
    יעל

    1. היי יעל,
      בפסח השימוש בביצים אכן יותר שכיח מאחר והביצים "מאווררות" את מרקם קמח המצה הכבד.
      זה מאוד תלוי באיזה מתכון מדובר כי לא בכל מתכון יש תחליף לביצים והתחליף משתנה בין מתכון למתכון. אם יש לך מתכון שאת חושבת שמתאים לו תרשמי לי במתכון עצמו ואנסה לחשוב על תחליף.
      שבת שלום :-)

  41. היי אפרת,
    דבר ראשון, אין על המתכונים שלך, הם הצילו את השם הטוב שלי בתור אפת המשפחה, (כמובן שאני דואגת להזכיר גם אותך כשמגיעות המחמאות, אבל בכל זאת, רב הקרדיט מגיע אלי בסופו של דבר…)
    דבר שני, אפשר לשאול אותך משהו על מתכון שלא קיבלתי ממך אבל יש לי שאלה לגביו?
    אשמח לתגובה מהירה.

    1. היי דבורי,
      קודם כל אני ממש שמחה לשמוע.
      לגבי המתכון, הרגישי חופשי לשאול. מקווה שאדע לענות :-)

      1. שלום, רק עכשיו יצא לי שוב לשבת על המחשב,
        כמה ביצים אפשר להקציף בפעם אחת כדי שיצא קצף אוורירי?
        פעם אחת הקצפתי 11 ביצים (מופרדות, ברור) וכמה זמן שהקצפתי, לא יצא לי קצף יציב, יש לך תשובה בשבילי?
        ואולי יש לך גם טיפ איך למרוח קרם נוגט מעל גלידת נוגט? יש לי מתכון לגלידה כזאת ורשום למרוח קרם נוגט מעל ואני לא מצליחה למרוח,
        אשמח לתשובות ממך ותודה רבה מראש.

        1. היי דבורי,
          כעקרון אין בעיה להקציף 11 חלבונים ביחד אם עובדים בצורה נכונה. בכל אופן וליתר ביטחון ממליצה לחלק את הכמות ולהקציף בפעמיים.
          טיפים חשובים להקצפה נכונה של חלבונים עם סוכר:
          *יש להוציא את הביצים מהמקרר לפחות כשעה לפני שמתחילים להקציף. עדיף שיהיו בטמפ' החדר ולא קרות מהמקרר.
          *קערת ההקצפה חייבת להיות נקייה משומן או לכלוך ויבשה לגמרי.
          *חשוב להפריד נכון בין חלבונים לחלמונים, כך שלא יישארו שאריות חלמון בחלבון. אם נפלה בטעות טיפה של חלמון אל תוך קערת החלבונים, רוב הסיכויים שההקצפה לא תצליח לכן יש לשבור את הביצה קודם ל2 קערות קטנות ורק אם ההפרדה מצליחה להעביר את החלבון לקערה עם יתר החלבונים.
          *יש להקציף את החלבונים לקצף יציב ולעבוד מהר עם יתר החומרים אחרת הקצף נחלש והופך נוזלי.

          לגבי קרם נוגט, אם את לא מצליחה למרוח אותו בגלל שהוא סמיך מידי את יכולה לדלל אותו ע"י הוספה של 2-3 כפות חלב/מים ולחמם במיקרוגל כמה שניות ולערבב. פעולה זה תהפוך אותו ליותר נוזלי ויהיה קל יותר למרוח אותו.

          בהצלחה וחג שמח :-)

          1. אין עליך בעולמים!!!!!!!!!
            לגבי ההוראות להקצפה, אני יודעת אותם כבר, אני לא טירונית במטבח, פעם הבאה שאני אצטרך כזאת כמות של הקצפה אני מקווה שיצא יותר טוב, אולי באמת אני לא כזה מקפידה על קערה יבשה, זה נראה לך כזה הורס?
            לגבי הנוגט, אני באמת אפעל לפי ההוראות, אבל לא יותר כדאי להוסיף שמן?
            ושוב, תודה ענקית!!!!!!!!!!

          2. כן, חשוב שהקערה תהיה יבשה לגמרי.
            ולגבי הנוגט, אפשר לדלל בשמן או במים, מה שבא לך :-)
            יום נפלא וחג שמח!!

  42. היי אפרת,
    אני מכינה את החלה הזו קבוע בכל שישי והיא מדהימה! יש רק בעיה אחת וזה שיום למחרת היא מתפוררת, מתייבשת וחוזרת לעצמה רק לאחר חימום.
    מה אני עושה לא נכון? אחסון?

    1. היי ליבנת,
      החלה אכן הכי טעימה באותו יום שאופים אותה וזה טבעי שהיא מאבדת את הטריות שלה יום למחרת.
      כדי להפחית את התופעה חשוב לשמור אותה בתוך שקית אטומה (אפילו שקית כפולה) במקום קריר ומוצל (לא במקרר).
      בהצלחה :-)

  43. שלום אפרת,
    נתקלתי באתר לאחרונה. בינתיים בקטגורית המרקים. כל מה שאני מנסה יוצא נהדר. ההוראות פשוטות וההכנה קלה. ובעיקר, כפי שתיארת כאן למעלה, חוסך כאב ראש רב.
    תודה!

  44. הי
    כחובב בישול שנהנה להכין וגם לראות את האחרים אוכלים,,,התרגשתי מהדברים שכתבת..כל הכבוד.
    הורי ממוצא טריפוליטאי ואני יודע דבר או שניים ואשמח לסייע…
    אני מתנדב בעמותה ומכין אוכל ואפיות שונות עם אמהות וילדים…סיפוק עצום…
    אעזר בך בכל רעיון מעת לעת וכמובן אמליץ..
    יום קסום.

  45. הבוקר גיליתי את האתר שלך והמתכונים מה זה נראים לטעמי וגם באמת מתאימים למצרכים שיש בבית ולא מדי מסובכים – ממש טובים לאמא עובדת ככה ליומיום.
    הדפסתי כמה – ונראה מה אספיק להכין לשבת…
    תודה רבה – מזדהה מאד עם מה שכתבת פה
    נחת מהילדים
    נחמה

  46. אני נהנית מאוד מהאתר. עובדת לפי המתכונים ולמעשה מצפה תמיד למשלוח מתכונים נהדרים וקלי הכנה.
    בזכותכם יש לי חדוות בישול ואפייה
    תודה רבה
    תמי

  47. רק להגיד לך תודה רבה (!!!!) על אתר מקסים, נוח ואיכותי. המתכונים שלך, כמה שהם קלים לביצוע כך הם טעימים! כל הכבוד!
    אוסנת

    1. היי אורנה,
      מתכון ללימונדה:
      כוס מיץ לימונים סחוט (כ-5 לימונים, תלוי כמובן כמה מיץ יש בהם)
      כוס מים רותחים
      1/2 או 3/4 כוס סוכר (לפי הטעם האישי)
      4 כוסות מים קרים
      *ממיסים את הסוכר עם המים הרותחים.
      *שופכים לקנקן את מי הסוכר, כוס מיץ לימונים ו- 4 כוסות מים קרים. מערבבים היטב ומכניסים למקרר. אם רוצים לשתות מיד כדאי להוסיף לקנקן כמה קוביות קרח.
      מומלץ להוסיף גם כמה עלי נענע אם יש לך.
      בהצלחה ;-)

  48. שלום לך,
    נרשמתי דרך המייל שלי כדי לקבל מתכונים חדשים, אבל אני רואה שיש מתכונים חדשים באתר ואני לא מקבלת אותם וכשאני מנסה להירשם שוב זה אומר לי שאני כבר רשומה, מה עושים?

    1. היי דבורי,
      המתכונים החדשים נשלחים במרוכז פעם בשבוע, בימי חמישי בדר"כ.
      קיבלת את הניוזלטר של יום חמישי האחרון?

        1. אני רואה שאת אכן רשומה.
          נסי לחפש את זה בתיבת המייל. יכול להיות שזה נכנס בטעות לספאם.
          רשמי בשורת החיפוש: מתכונים ב-10 דקות
          עדכני אותי :-)

          1. שלום אפרת ותחילת שבוע מוצלח,
            השבוע קיבלתי את המתכונים החדשים והם נראים ממש טובים, סליחה שאני רק עכשיו מעדכנת אותך.
            המשך יום פצצה!!!

  49. היי אפרת, גיליתי את האתר שלך במקרה לפני כשנה ואימצתי בחום עשרות מתכונים קלילים, מפתיעים ובעיקר טעימים. כצ פעם שמתלבטת מה לבשל, קודם כל אני נכנסת לפה וישר מוצאת מגוון, ממרקים ובשרים ועד קינוחים משגעים. תודה שהארת את המטבח שלי, למדתי ממך המון!

  50. אתר מדהים וטעים! אני מתפעלת כל פעם מחדש מהמגוון של המתכונים והאפשרויות. תמיד אני מוצאת מה שאני מחפשת! תודה לך אפרת, כל המשפחה נהנית ובעיקר אני. הסיפור של האוכל הפך להיות הרבה יותר נגיש וחוויתי בזכות האתר. כבר ניסיתי כמה מתכונים, בעיקר של ארוחות צהרים לילדים. יצא מעולה!
    אז שוב תודה.. אחרי שנים של חיפוש ותעיה במטבח, מצאתי ואהבתי!

  51. שלום אפרת
    אני עוקבת כל שבוע אחרי המתכונים שלך,והם ממש נפלאים. פשוטים, קלים להכנה ,ועם חומרים הכי זמינים,ומכינה מהם לא מעט. כל הכבוד לך!!!
    הבעיה שהעברתי אותם לחוברת המתכונים שלי,ואני מוצאת שם רק חלק קטן ביותר מאלה שהעברתי,ומכוון שלא הדפסתי אותם,אינני יודעת היכן לחפש אותם.
    אודה לך שתסבירי לי היכן למצוא את כל אלה שהעברתי,וכמובן שהכנתי אותם.
    תודה מראש נירה

    1. תודה נירה, אני שמחה שאת נהנת מהאתר :-)
      לגבי מחברת המתכונים, כמה מתכונים את רואה בדף? כי אחרי 18 מתכונים נפתח אוטומטית עמוד חדש ורשום בתחתית "לעמוד הבא".

  52. אתר מעולה! עשיתי כבר מספר מתכונים וכולם היו מוצלחים מאוד וקלים להכנה! שמחה שגיליתי אותו

  53. היי אפרת,
    מאותה סיבה,גם אני עם 4 ילדים מוצא את עצמי מסתבך כל פעם מחדש במה להכין ומבזבז הרבה אנרגייה במטבח, כאשר תוך 10 דקות הילדים קמים מהשולחן שלעיתים גם לא אוכלים,חפשתי אתר בגוגל למתכונים קצרים,וגיליתי את האתר שלך לפני כחודשיים ומאז אני עובד רק איתו!אתר מוצלח מאוד! מתכונים קצרים עם רכיבים שפויים וזמינים תמיד,ההסבר שלך מפורט להפליא!תודה רבה לך ובהצלחה

  54. אגב, הפייבוריטים שלי הם הדג אמנון ברוטב חריף (מושלם לשבת!) ועוגת שוקולד שחר (מושלמת לשעה שלפני שבת כשלא רוצים לוותר בכל זאת על עוגה).

  55. אפרת היקרה, רציתי להגיד תודה רבה על האתר הנפלא והמתכונים המעולים שבו!
    האתר היחיד שכ-ל מתכון שאני מנסה בו מצליח – ומיד מצטרף למחברת המתכונים הקבועה שלי.
    התחתנתי לפני שנה וחצי ולא ידעתי לבשל או לאפות כמעט כלום. בזכות האתר שלך למדתי צעד אחר צעד, עוד ועוד מתכון, הכול פשוט, הכול מצליח. בדיוק כמו שאני אוהבת.
    היום זה האתר הפייבוריט שלי, וגם כשאני נתקלת במתכון במקום אחר – אני מיד רצה לראות אם יש לו "גרסה" ב-10 דקות.
    אז כאמור, תודה רבה.

  56. אתר מדהים, מתכונים מצוינים, והעיקר… הנגישות והבהירות של האתר כולל תוספות ממש חמודות כמו מחברת המתכונים וכו' וכו' מה שנותן חשק להיכנס שוב ושוב.

    מקוה שתמיד יהיו עדכונים ותספות על הקיים כך שנוכל תמיד להתחדש,

    נ.ב. אם היה גם שיתוף מתכונים אני חושב שהיה זה דבר פורה ומפרה לכולנו

  57. בתור מישהי שבעיקר מאלתרת במטבח, לוקחת רעיונות מכמה מתכונים באינטרנט ומנסה ליישם עם מה שיש בבית – רציתי להגיד שהאתר שלך באמת מעולה! מתכונים קלים, ממוצרים שיש בבית. לראשונה בחיי אני מקפידה להיצמד להוראות, כי ברור לי שיצא טעיייים :)
    תודה!!

  58. שלום אפרת
    לאחרונה גיליתי את האתר שלך ואני לא מפסיקה להשתמש בו
    בינתיים כל מה שניסיתי היה מדהים! (אפילו בעלי הבררן אהב)
    אני קוראת את התגובות ומזדהה עם כולן ולכאורה אין לי מה להוסיף
    רק תודה רבה!

  59. אפרת יקרה!
    ממש במקרה נכנסתי לאתר ומצאתי את עצמי לא מפסיקה לצלם מתכונים פשוט התבלבלתי… מתכונים מוצלחים קלים וטעימים!!! ואגב המתכונים ממש מסודרים יפה ונעימים לעין.
    תודה רבה תמשיכי לעשות חיל!
    מוריה.

  60. היי אפרת,
    אלפי תודות על האתר שהקמת והידע שבחרת לשתף מנסיונך. אכן מתכונים קלים, מהירים ואיכותיים שממש עושים טוב על הלב והנשמה לכל המשפחה הן בטעמים והן בפעילות מהנה ומספקת לשעות הפנאי. במיוחד ראוי לציין שהאתר מגוון מאד ונותן מענה למגוון רחב של קהל : צמחוניים, טבעוניים, חולי ציליאק , חולת סכרת וכו'. אני באופן אישי, כאמא ל-2 ילדים מתבגרים, מאד אוהבת לאכול אוכל מגוון ובריא , לטעום טעמים, להריח את ריחות האפייה והבישול ולהשקיע באופן ההגשה, אך מידת הסבלנות שלי מועטה. לכן בשבילי האתר שלך הוא ממש מתנה שמאפשרת לי להכנס למטבח לזמן קצר אך להפיק אוכל טעים, איכותי ול"קצור מחמאות". כמו כן האתר המופלא שלך גרם לי לפתח עם בתי המתבגרת זמן איכות נוסף בבישול יחד וכתוצאה מכך לשפר את הקשר בינינו (שבגיל ההתבגרות לא פשוט תמיד למצוא איתם שפה משותפת ועכשיו אני מתכוונת לגייס גם את הבן המתבגר שלי לזמן איכות בבישול יחד, בזכות המתכונים הנפלאים והמהירים שלך). יש לציין שגם המענה שלך לשאלות הוא מהיר ונותן תמיד גמישות באופן ההכנה. אז ישר כוח אפרת על העשייה , השיתוף והתוצאות המוצלחות – שנה טובה , טעימה ומוצלחת שתיהיה לך :-)

    1. שירלי היקרה,
      שמחתי מאוד לקרוא את תגובתך. זה נותן לי סיפוק גדול וכיף לפתוח כך את השנה :-)
      תודה רבה.
      מאחלת לך ולמשפחתך חג שמח ושנה טובה ומבורכת!

    1. היי רחל,
      אם זה היה תלוי רק בי- הייתה אפליקציה ממזמן ;-) אבל לצערי אלה דברים שלוקחים זמן.
      חג שמח ושנה טובה!

  61. אני כל כך אוהב את האתר
    אני כגבר לא היה לי מושג מה זה לבשל
    ודרך האתר הצלחתי גם להכין אוכל טוב וטעים שכולם מלקקים את האצבעות
    אשמח לדעת האם יש איזה תוכנית להוציא את זה על ספר מתכונים למכירה?

    1. היי יוסי,
      אני כל כך שמחה לשמוע! זה נותן לי סיפוק גדול.
      לגבי ספר או חוברת מתכונים – אני עובדת על זה :-) כמובן שאעדכן ברגע שזה יהיה מוכן.
      שבוע נפלא

  62. טוב אני יגיד את זה ב3 מילים : אין דברים כאלה !!!!

    המתכונים מדהימים וקלים והכי חשוב טעימים!

    כל הכבוד לך על ההשקעה בזמן שאנחנו נהנים מזה לבסוף…
    אני עכשיו מצטרפת לקבלת עידכונים.

  63. שלום יש לי בעיה עם עוגות בחושות הן לא נאפות מבפנים. אני מערבבת את על החומרים יחד בקערה ושופכת לתבנית אינגליש קייק חד פעמית. מה אני עושה?

    1. היי תמי,
      שלחתי לך תשובה גם למייל.
      יש עוגה ספציפית שאת מכינה והיא לא נאפת או שזה קורה בכל עוגה בחושה שאת מנסה להכין?
      לדעתי זה קשור לתנור, כנראה שהוא חזק מידי ולכן העוגה לא מספיקה להאפות כמו שצריך מבפנים. תנסי פעם הבאה לאפות ב 160 מעלות וכמובן שחשוב שהעוגה תהיה במרכז התנור.
      בהצלחה בפעם הבאה ;-)

  64. האתר מדהים, אנחנו רוצים להודות לך על 2 דברים אדירים שקרו לנו בגללו:
    1. בעלי התחיל לבשל! ולא סתם, אלא דברים טעימים!!!! פשוט כיף!
    2. שידרגת לנו את התפריט בצורה בלתי רגילה, שינה לנו את כל האוירה בבית!

    המון תודה!!

  65. וואווו!!
    איזה אתר מהמם!
    בטעות גיליתי אותו…
    וכבר התחלתי להלשין עליו :)

    זהו! נרשמתי לעדכונים ושמתי אותו במועדפים….
    תמשיכי לעשות חיל!

  66. קודם כל תודה על האתר הנפלא
    כיף להכין דברים קלים עם מוצרים פשוטים וטעימים לא פחות.. לקחתי מפה כמה מתכונים מדהימים כמו הכדורי פוררו רושה והאצבעות שוקולד שאני מכינה לשבת חתן, תודה!
    אשמח אם תצרפי מתכונים של חלות לחמים וכו
    רציתי ללא קשר להתייעץ איתך לגבי שימוש במיקסר לבצק
    יש לך מושג אם אני מכינה בצק שמרים לחלות למשל, במיקסר, איזה עוצמה צריך להשתמש במיקסר
    (מיקסר של קנווד יש עד עוצמה 7 ), אף אחד לא יודע לענות לי על זה
    וכמה דקות צריך?
    גם בהתפחה שניה..
    אשמח לקבל מניסיונך !
    תודה רבה רבה! :)

    1. היי אפרת,
      שמחה שאת נהנת מהמתכונים :-)
      לשאלתך- אני לא מכירה ספציפית את המיקסר הזה אבל בגדול כשמכינים בצק שמרים בדר"כ מתחילים במהירות הנמוכה ביותר עד שהחומרים מתגבשים והבצק נעשה אחיד (בדר"כ 4 דקות) ואח"כ מעלים מעט את העוצמה (נגיד ל2 או 3) וממשיכים עד שהבצק נעשה חלק וגמיש (בדר"כ 4-5 דקות). סה"כ 9-10 דקות לישה.
      אח"כ יוצרים מהבצק כדור בעזרת הידיים (כדאי לשמן את הכדור), מניחים בקערה מכוסה במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
      לאחר שהבצק תפח, מוציאים ממנו את האוויר בעזרת הידיים, יוצרים צורה של חלה, מכסים ומתפיחים 40 דקות עד שעה. לאחר מכן מומלץ להבריש בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש.
      בהצלחה! :-)

  67. אתר מושלם!! הכל כל כך טעים וקל להכנה!!מצרכים פשוטים והוראות ברורות פשוט תענוג!!
    התפריט המגוון והטעים שלנו נשען על האתר…..תודה רבה!!!

  68. אתר מדהים, עם ריכוז מתכונים מגוון ועשיר. מרגע שהכרתי את האתר, זנחתי את רוב האתרים בהם חיפשתי מתכונים ,האתר שלך ,אפרת ,זמין קריא ונוח להבנה. אני נהנית כל פעם להכין מתכון אחר ,
    וכל המתכונים שהכנתי טעימים מאוד לבני משפחתי..והתענוג הגדול הוא שלא היה צורך בהרבה מאמץ בהכנתו.
    תודה ויישר כוח :)
    סימה

    1. סימה יקרה,
      שמחתי מאוד לקרוא את תגובתך, ממש מחמם את הלב.
      תודה רבה ושבת שלום :-)

  69. היי,
    באמת אחלה אתר!
    והכי חשוב- כל תגובה פה זוכה ליחס חם, אישי וסובלני! (משהו שכבר לא מוצאים היום..)
    :)

  70. היי אפרת,
    אני כל כך שמחה שגיליתי את האתר שלכם!
    בדיוק מה שחיפשתי. מתכונים קלילים, בלי הרבה מאמץ והכי חשוב טעימים!
    אמשיך להתעדכן…
    תודה רבה על הרצון לשתף.
    עינת

  71. היי אפרת
    גיליתי את האתר שלך מקודם כשחיפשתי בכלל משהו אחר, איכשהו קפץ לעיניי מתכון מעניין בגוגל, הצצתי, וכבר שכחתי מה חיפשתי מלכתחילה כי אני משוטטת כאן בכיף.
    האתר נפלא, מתכונים קלים ונראים טעימים, החומרים נמצאים תדיר (לא צריך להרחיק לסוף העולם לרכוש מצרים).
    נראה לי שימשיך להיות לי כיף כאן.. מצאתי גם את מחברת המתכונים.
    תבורכי על ההשקעה והשיתוף :)
    סופ"ש נעים וטעים.

  72. היי אפרת,

    האתר פשוט מעולה ,אני מיידעת חברות ומשפחה על קיומו ומקבלת ברכות מכל עבר.
    תודה לך ותמשיכי לעזור לנו לבשל טעים, ממש כיף כל הגיוון הזה בהשקעת זמן מינימלית :)

  73. בזמן האחרון שמתי לב שבא לי כל יומיים לבשל לבני ביתי ושכל יומיים יהיה תבשיל אחר בבית,
    כבר הספקתי להכין מהאתר שלך המון מתכונים והם יוציאים מאוד טעימים ומוצלחים ולכן הוספתי את האתר שלך קבוע במועדפים, בגלל שאתר מאוד מוצלח ורוב המצריכים נמצאים בבית. ועל כך אני מודה לך אפרת. מאחלת לך שבת שקטה ונעימה.

    1. אסתר היקרה,
      כיף גדול לקרוא כל פעם את תגובותייך ולדעת שהמתכונים שימושיים עבורך ושאת מרוצה מהאתר.
      תודה רבה על העדכונים, על המחמאות ועל התודות!
      מאחלת לך ולמשפחתך שבת רגועה ושלווה ושתזכו לשמוח תמיד ולהמשיך להנות ממתכונים טעימים ;-)

  74. כל הכבוד לכם על האתר הנפלא
    למרות חששותי הרבים מבישול והכנת מתכונים דבר שתמיד נראה לי מורכב ולכאלה עם נסיון.
    בזכותכם התחלתי להכין כל מני מתכונים מהאתר ולקצור מחמאות.
    המשיכו בעשייה הנפלאה.
    בברכה
    גיל

  75. נתקלתי באתר היום, באופן מקרי ואהבתי אותו מאוד.
    כבר בישלתי והגשתי את אחד המתכונים וזכיתי לתשואות, הזכות היא שלכם.
    אכלתי ונהניתי ואני רוצה לבשל את כל המתכונים!
    בברכה
    קושה זונדר

  76. תענוג של אתר, גיליתי אותו לא מזמן ושמחתי מאוד ושיתפתי את מכריי שנרתעים מבישול. אני מאוד אוהבת לאכול אוכל שאני מבשלת, ביתי וטעים ואני יודעת בדיוק מה יש בו. וככל שהמתכון וההכנה פשוטים – כך אני נהנית יותר ‎:)‎ אז תודה!

  77. שנים שאני "סובל" במטבח ,כי זה מתיש.לכן,שמחתי על האתר המקורי שלכם.
    הטיפים שלכם מאוד עוזרים, והמתכונים מצויינים,אז תודה רבה

  78. צנחתי לפה ממש בטעות, והתאהבתי! יופי של אתר. כל מתכון נראה יותר טוב מקודמו… שומרת למועדפים וינוסה בקרוב!
    האם יש אפשרות לקבל עידכונים במייל כשאתם מעלים מתכונים חדשים?
    המון הצלחה!! לאה

    1. תודה רבה לאה!
      בדף הבית, בעמודה ימנית מופיע "הרשם לניוזלטר שלנו" ושם יש אפשרות למלא את פרטי המייל שאליו תרצי לקבל עדכונים על מתכונים חדשים.
      ערב נעים:)

        1. היי ליטל, צודקת:) יש לנו כבר מתכון לרולדה שעדיין לא הועלה לאתר. נפרסם אותו היום או מחר.

  79. היי אורה, שמחים לשמוע שאת נהנית מהאתר. "כמו סוכר" זהו ממתיק של חברת סוכרזית רק באבקה. נוח מאוד לעבוד עם זה באפיה ומבחינת מינון הכמויות זהות לסוכר רגיל. כמובן שאת יכולה להשתמש בכל ממתיק אחר. לגבי הממתיק שאת משתמשת בו, אופן השימוש והמינון אמורים להיות רשומים על גבי האריזה. אם תסתבכי, תוכלי להעתיק לנו את מה שרשום ונשמח לומר לך את היחס בהתאם למתכון הרצוי. לגבי מתכוני בשר, את צודקת שיש מעט וזאת מהסיבה שלרוב בשר דורש התעסקות ממושכת ואנחנו נצמדים לכך שהמתכון יהיה קל להכנה ויימשך 10 דקות עבודה בלבד. אנו מאמינים כי בהמשך נפרסם מתכוני בשר נוספים בתנאי שיהיו קלים להכנה ומהירים.

  80. ראשית כל מה זה כמו סוכר, אני משתמשת בממתיק נוזלי אז כמה לשים? שנית שבעצם היה צריך להיות ראשית, תודה תודה על המתכונים באתר, נ ה ד ר !! אה ונזכרתי במתכונים עוף בשר לא מצאתי מספיק בשר אלא יותר עוף

  81. היי, אהבתי את האתר. מתאים מאוד למבשלים מתחילים. הכל רשום ברור בלי סיבוכים. הייתי מציעה גם מדור של מרקים, במיוחד לקראת החורף המתקרב. אימצתי את האתר.

    1. היי סיביל, שמחה לשמוע שאת אוהבת את האתר. אנו אכן נפתח קטגוריה של מרקים לקראת החורף. ממליצה לך להמשיך ולהתעדכן באתר.

להגיב על michal kahn לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme
Translate »